Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ida Prester & Lollobrigida u Domu omladine Beograda
Ida Prester (foto: video print screen)
Ida Prester (foto: video print screen)

Ida Prester & Lollobrigida u Domu omladine Beograda

U organizaciji Doma omladine Beograda, u subotu, 4. decembra 2021. od 21.00, u sali Amerikana nastupiće Ida Prester & Lollobrigida.

Beogradskoj publici Ida Prester će premijerno predstaviti svoje solo pesme u koncertnom izvođenju.

Romantično-plesne numere koje su mnogima obeležile razdoblje karantina, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i tajno putovali na more: „Dodir“, „Minuta“, „Kvar“, „Sad“ i druge moći ćete da čujete uživo! Osim novih solo pesama Ida Prester & Lollobrigida će izvesti i najveće hitove benda, pa će publika uživati u putovanju kroz Idin svet i njene avanture.

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i puno više od toga, na kulturnoj sceni regiona. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie-pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila je publiku još pre 17 godina kada se pojavila u sastavu Lollobrigida i prodrmala celu muzičku scenu bivše Jugoslavije. Suludi kostimi, pomereni tekstovi i pank stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz njene pesme „Casio i šljokice“ i „Bivšu curu“, a bodre se uz „Ja se resetiram“ i „Sutra je dan“.

Pevaće se uglas stari Lollobrigida hitovi, kao i nove pesme s Idinog solo albuma, koji svedoče o uspešnoj transformaciji iz mlade pankerke u hvaljenu elektro-pop umetnicu.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u, po ceni od 1000 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.