Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pevajmo 2
Novi filmovi u bioskopima: Pevajmo 2
Novi filmovi u bioskopima: Pevajmo 2

Novi filmovi u bioskopima: Pevajmo 2

U subotu, 18. decembra 2021. od 16.30, u bioskopu Cineplexx Delta City, premijerno će biti prikazan najraspevaniji animirani film „Pevajmo 2“.

Projekciji će prisustvovati glumci koji su pozajmili glasove simpatičnim likovima iz ovog filma.

Ovog decembra prepustite se svim čarima koje film „Pevajmo 2“ sa sobom nosi i uplovite sa vašim porodicama u prazničnu atmosferu uz najveće muzičke hitove, sjajne animirane junake i emotivnu priču koja će vam zagrejati srca.

Film će biti dostupan u sinhronizovanoj verziji od 19. decembra, a od 23. decembra i u titlovanoj.

Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu da im se pridruži.

Baster je pretvorio je Novo Munovo pozorište u lokalno hit mesto, ali on ima veće ambicije: debitovanje nove predstave u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju.

Ali, bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i, naravno, svinjski provokator Ginter, moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul – vuk Džimi Kristal.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.

Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je njegovoj razmaženoj ćerki, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Sing 2 / Pevajmo 2. Premijera: 18. decembar 2021. (Cineplexx Delta City, 16.30). U bioskopima od 19. decembra 2021. Dužina trajanja: 112 minuta. Država i godina proizvodnja: SAD / 2021. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizacija: Predrag Damnjanović, Paulina Manov, Milan Antonić, Marko Marković, Iva Manojlović. Reditelj: Garth Jennings.
(danubeogradu.rs)