Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje – Početak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje - Početak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje - Početak

Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje – Početak

Među nekoliko novih filmova u bioskopima, od četvrtka, 2. decembra 2021, prikazivaće se i horor „Pogrešno skretanje – Početak“.

Osamnaest godina nakon što je Alan B. Mek Elroj obožavatelje horora upoznao sa opakom vrstom kreativnih hanibala, scenarista se vraća kultnoj „Wrong Turn“ franšizi koja ga je proslavila.

Dvadesetogodišnja Džen i pet njenih bliskih prijatelja planinare u Apalačkom gorju u Zapadnoj Virdžiniji. Uprkos upozorenjima da se drže staze, planinari skreću sa puta – i ulaze u deo u kom živi neobična skrivena zajednica stanovnika. Oni su se sredinom 19. veka izolovali od ostatka Sjedinjenih Američkih Država.

Pod vođstvom impozantnog Džona Venablea, oni će učiniti sve kako bi se zaštitili od spoljašnjih uticaja. Iznenada, pod opsadom, čini se da su Džen i njeni prijatelji krenuli do tačke bez povratka – osim ako Dženin otac ne stigne da ih spasi na vreme.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Wrong Turn: Foundation / Pogrešno skretanje – Početak. Početak prikazivanja: 2. decembar 2021. Dužina trajanja: 109 minuta. Države i godina proizvodnje: Nemačka, SAD, VB / 2019. Žanr: horor. Uloge: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Matthew Modine. Reditelj: Mike P. Nelson.
(danubeogradu.rs)