Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Spajdermen – Put bez povratka
Novi filmovi u bioskopima: Spajdermen - Put bez povratka
Novi filmovi u bioskopima: Spajdermen - Put bez povratka

Novi filmovi u bioskopima: Spajdermen – Put bez povratka

Najiščekivaniji film godine „Spajdermen: Put bez povratka“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 16. decembra 2021.

Zahvaljujući simpatičnom Spajdermenu, na veliki ekran vratiće se neki od najvećih zlikovaca Marvelovog univerzuma.

„Spajdermen: Put bez povratka“ prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena – Pitera Parkera (Tom Holand). Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj.

Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum.

Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Fanovi će biti u prilici da na velikom platnu vide Doktora Oktopusa, Zelenog Goblina, Elektra, Sandmana i Lizarda – koje sve igraju njihovi originalni glumci.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Spider-Man: No Way Home / Spajdermen – Put bez povratka. Početak prikazivanja: 16. decembar 2021. Dužina trajanja: 148 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: NF, akcija, avantura. Uloge: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon. Reditelj: Jon Watts.
(danubeogradu.rs)