Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Novogodišnji marketi na pijacama „Kalenić“, „Zemun“ i „Palilula“
Novogodišnji marketi na pijacama "Kalenić", "Zemun" i "Palilula" (foto: Pixabay)
Novogodišnji marketi na pijacama "Kalenić", "Zemun" i "Palilula" (foto: Pixabay)

Novogodišnji marketi na pijacama „Kalenić“, „Zemun“ i „Palilula“

Od 25. do 30. decembra 2021, JKP „Gradske pijace“ organizuje bazare pod nazivom „Novogodišnji marketi“ na pijacama „Kalenić“, „Zemun“ i „Palilula“.

Tradicionalno, svakog dana od 8.00 do 16.00, mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici, zanatlije izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, asesoare i prirodnu kozmetiku.

Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge najposećenijih pijaca.

Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala.

Prostor će biti obezbeđen i članovima Udruženja „Zvuci srca“ koje okuplja decu ometenu u razvoju. Na pijaci „Kalenić“, 25. decembra, članovi tog udruženja izložiće svoje radove u okviru manifestacije „Novogodišnji marketi“.

U nedelju, 26. decembra, JKP „Gradske pijace“ priprema novogodišnje iznanađenje za najmlađe sugrađane. Na pijaci „Kalenić“ održaće se pozorišna predstava „Novogodišnja zavrzlama princa Žabe“, dok će mališani na pijaci „Zemun“ uživati u predstavi „Novogodišnja zavrzlama Huana Pabla Meksikana“.

Posle „rešavanja novogodišnjih zavrzlama“, na pijace „Kalenić“ i „Zemun“ dolazi Deda Mraz i donosi slatke paketiće.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.