Naslovna » BG špijun » Putovanja: Stiglo je… LETO 2022!
Putovanja: Stiglo je... LETO 2022! (foto: Pixabay)
Putovanja: Stiglo je... LETO 2022! (foto: Pixabay)

Putovanja: Stiglo je… LETO 2022!

Iako su iza nas dve turbolentne godine kada su putovanja u pitanju, sudeći po interesovanju, ljubitelji putovanja se vraćaju svojim starim navikama.

U proteklih nekoliko nedelja, leto 2022. je sve više u centru pažnje i svi zainteresovani koji vole da iskoriste benefite rane rezervacije to mogu učiniti već sada.

First minute ponude za čarter destinacije Mediterana već su na sajtu agencije Filip Travel.

TURSKA sa svoje dve velike obale – Antalijskom i Egejskom – svakako je prvi izbor ljubitelja porodičnog odmora. All inclusive koncept u dobro poznatim rizortima sada je značajno povoljniji nego u sezoni.

Tražena i putovanja na grčka ostrva

Putovanja: Stiglo je... LETO 2022! (foto: Pixabay)
Foto: Pixabay

Osim Turske, tu su i omiljena GRČKA OSTRVA sa više čarter polazaka nedeljno: Krit, Santorini, Rodos, Krf, Skijatos, Kefalonija… Osim čarter polazaka, u aktuelnoj first minute ponudi nalaze se i hoteli najpopularnijih letovališta kontinentalne Grčke, do kojih putnici mogu otići u sopstvenoj režiji.

Ono što je prošlom letu nedostajalo, to su najposećenija ostrva Španije i Italije: MAJORKA i SICILIJA. Ova dva popularna mediteranska ostrva spremna su da ponovo očaraju svoje turiste.

Njima se pridružuju i destinacije Kipar, Kosta Brava, Tunis, Egipat

Svoje naredno letovanje možete rezervisati iz udobnosti vašeg doma – ONLINE. Osim prednosti kada je u pitanju cena aranžmana, rani booking je dobar izbor za sve one koji znaju tačno šta žele i već sada mogu da preciziraju kada će ići na odmor.

Period ranog bukinga je najveća mogućnost da pronađete baš ono što ste zamislili, jer najbolje ponude uvek odu tokom first minute perioda.

Koja je vaša sledeća letnja destinacija?