Naslovna » BG svaštara » Književnost » Sajam knjiga „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“
Sajam knjiga "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu"
Sajam knjiga "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu"

Sajam knjiga „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“

Na Beogradskom sajmu u hali 2, od petka, 17. decembra, do nedelje 26. decembra 2021, biće organizovana prodajna manifestacija Sajam knjiga.

Pod sloganom „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“, na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, organizatori su odlučili da sačuvaju tradiciju i čitaocima pruže mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima.

Ponuđeni su najpovoljniji uslovi učešća izlagačima ali i posetiocima, da bi se omogućio što veći broj izdavača i trgovaca knjigom, kao i da bi manifestacija bila idealna za što širi krug zainteresovanih.

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje. (danubeogradu.rs)