Naslovna » Izlasci » Silosi Beograd – Zima bez dima: Izložbe, vikend žurke i praznični marketi
Silosi Beograd - Zima bez dima (foto: silosi.rs)
Silosi Beograd - Zima bez dima (foto: silosi.rs)

Silosi Beograd – Zima bez dima: Izložbe, vikend žurke i praznični marketi

Nove izložbe, vikend žurke, praznični marketi, pop-up prodaja, sajmovi biće organizovani tokom zime u Re-Kreativnom centru Silosi Beograd na Dorćolu.

Ovi monumentalni objekti na Dorćolu, proteklog leta su ugostili hiljade posetilaca na otvorenom prostoru tik uz Dunav, a zahvaljujući efikasnom podnom grejanju u svom prvom bloku spremni su da rade punom parom i tokom zimskih dana.

Toplo će biti i ovog vikenda, jer u Silose stiže mini-sajam „Naše, a domaće“, gde će se publici predstaviti neki od naših zanatskih proizvođača hrane i piće.

Serija zdravih proizvoda iz asortimana poznatih brendova, najbolje etikete vinarija i destilerija, biće predstavljeni ove subote i nedelje, od 17.00 do 22.00, a ulaz je slobodan.

Silosi: Sezona „Zima bez dima“

Silosi Beograd - Zima bez dima
Foto: silosi.rs

Naziv sezone „Zima bez dima“ ukazuje na nepušački režim unutar Silosa, a gosti svakog vikenda na klupama i burićima pored vatre mogu da probaju koktele od kuvanog vina i rakije, ali i vruć gulaš i kobasice!

Ipak, najtoplije je u samim Silosima gde će aktuelna izložba atraktivno dizajniranih etiketa zanatske Kabinet pivare trajati sve do 17. januara, a na oko 60 akrilnih platna prikazani su radovi vodećih domaćih dizajnera među kojima su Slavimir Stojanović, Tadija Janičić, Nemanja Jehlička, Super Timor i brojni drugi.

I radovi modnih domaćih dizajnera izloženi su u Silosima svakog dana od 17.00 do 22.00 u okviru pop-up prodavnice „Fab Living by Una“.

Što se muzike tiče, ovog vikenda stižu gosti sa naše DJ scene uz selekciju haus, džez i soul muzike. Ulaz je slobodan na sve događaje, a radno vreme Re-kreativnog centra Silosi Beograd je svakog dana od 17.00 do ponoći, a vikendom do 1.00.

Do zone Silosa dolazi se iz ulice Dunavski kej, a iza rampe nekadašnje fabrike „Žitomline“ u sklopu koje su izgrađeni, nalazi se i besplatan parking za posetioce.

(danubeogradu.rs)