Naslovna » Izlasci » Akcije » Ulica otvorenog srca 2022 na Novom Beogradu
Novi Beograd: Ulica otvorenog srca 2022 (foto: Pixabay)
Novi Beograd: Ulica otvorenog srca 2022 (foto: Pixabay)

Ulica otvorenog srca 2022 na Novom Beogradu

U subotu, 1. januara od 10.00, u Bulevaru Zorana Đinđića, GO Novi Beograd organizovaće manifestaciju Ulica otvorenog srca 2022.

Dugogodišnja tradicija nastaviće se na starom mestu – na platou ispred TC „Merkator“. Za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Zorana Đinđića, na deonici od Bulevara umetnosti do Omladinskih brigada, prvog dana 2022. od 6.00 do 17.00. Izmene na linijama JGP objavili smo OVDE.

Mališane koji sa svojim porodicama budu došli na novobeogradsku Ulicu otvorenog srca očekuje muzičko-kulturni program, a novogodišnju atmosferu upotpuniće mnogobrojni kostimirani animatori.

Na manifestaciji Ulica otvorenog srca 2022 biće i prodajnih štandova sa zanimljivim sadržajem, a kako tradicija nalaže, posetioci će moći da kupe dobro poznate klovnovske crvene nosiće. Prilog od njihove prodaje, kao i uvek, namenjen je u humanitarne svrhe.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Novobeogradska Ulica otvorenog srca godinama unazad je najposećenija manifestacija na teritoriji ove opštine. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.