Naslovna » Izlasci » Akcije » Ulica otvorenog srca 2022. u Rakovici
Ulica otvorenog srca 2022. u Rakovici
Ulica otvorenog srca 2022. u Rakovici

Ulica otvorenog srca 2022. u Rakovici

Manifestacija Ulica otvorenog srca 2022 tradicionalno će biti organizovana i kod „Mekdonaldsa“ na Vidikovcu u organizaciji Gradske opštine Rakovica.

Zabavan dečiji program, u subotu, 1. januara 2022, trajaće od 11.00 do 14.00. U novogodišnjoj scenografiji mališane će zabavljati animatori, klovnovi, maskote, kao i Deda Mraz. Osim toga za mališane će biti organizovana i novogodišnja predstava.

Kao i svih prethodnih godina, Gradska opština Rakovica je obezbedila paketiće za mališane Rakovice, koji će biti deljeni tokom trajanja manifestacije. Paketiće će dobiti sva deca do deset godina starosti koja u pratnji roditelja preuzmu vaučere na jednom od postavljenih štandova. Osim toga mališanima će se deliti slatkiši, baloni i mnogi drugi novogodišnji rekviziti.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Kao i svih ranijih godina, tokom trajanja manifestacije posetioci će kupovinom čaja, kuvanog vina i novogodišnjih crvenih nosića pomoći u prikupljanju sredstava koja će ići u humanitarne svrhe. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.