Naslovna » Izlasci » Akcije » Želim. Hoću. Mogu: Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu
Želim. Hoću. Mogu: Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom (foto: Pixabay)
Želim. Hoću. Mogu: Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom (foto: Pixabay)

Želim. Hoću. Mogu: Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu

Beogradski trkački klub i projekat „Želim. Hoću. Mogu“ u nedelju, 26. decembra 2021. od 11.30 organizovaće besplatan i zabavan trening na otvorenom.

U Belgrade Running Club habu u Tadeuša Košćuška 78, kao uvod u godinu aktivnosti i motivacije žena da se bave fizičkom aktivnošću, pokrenut je pomenuti projekat sa ciljem promocije sporta i rekreacije među ženama bez obzira na godine, kilograme, kondiciju, spremnost…

Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene. Misija projekta je da se u sledećih godinu dana da podrška ženama da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte.

Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com fukncioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Trening na otvorenom izgledaće ovako:

  • 11.30… okupljanje u Habu, ostavljanje stvari po potrebi, podela poklona;
  • 11.45… obraćanje organizatora i poziv trenerima da pokažu šta je to kvalitetno zagrevanje i koja je idealna postura tela u kretanju;
  • 12.00… šetnja iz Haba ka Kalemegdanu sa vodičem;
  • 12.30… iznenađenje na stazi;
  • 13.00… povratak u Hab.

Koristite hashtag #zelimhocumogu i zapratite projekat na Instagramu kako biste ispratili mesečne savete i izazove, kao i besplatne događaje.

Potvrdite svoj dolazak na magičnu šetnju Kalemegdanom na ovom linku.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.