Naslovna » BG špijun » Filip Travel: Vreme je za Maldive
Vreme je za Maldive (foto: ittemaldiviano / Unsplash)
Vreme je za Maldive (foto: ittemaldiviano / Unsplash)

Filip Travel: Vreme je za Maldive

Koliko ste puta do sada čuli: „plavo, onako maldivsko plavo“? Zamislite koliko je to posebno plavo, kada je dobilo i svoj epitet.

A tek belo? Da li ste znali da se plaže Maldiva doslovno utrkuju među sobom koja ima sitniji i finiji beli pesak? I to ste sigurno zaključili na osnovu mnogobrojnih fotografija i utisaka ljudi iz vaše okoline koji su imali tu priliku da budu baš na Maldivima.

E, ta plavo bela kombinacija čini magiju i pravi razlog da odmorite baš tu.

O posebnostima Maldiva mogli bismo da pričamo i dan i noć, ali jedna stvar je sigurna: ovo je destinacija koja se nalazi na gotovo svačijoj listi želja.

Vreme je za Maldive (foto: Mike Swigunski / Unsplash)
Foto: Mike Swigunski / Unsplash

Ovo je destinacija koja odiše luksuzom, ovo je destinacija u čiji ćete se podvodni svet zaljubiti istog trenutka – samo se otisnite i istražite ga.

Ovo je destinacija na kojoj ćete se apsolutno odmoriti, mesto koje ćete pamtiti po fascinantnim sansetima, mesto koje će vas do kraja života asocirati na mir.

Iako su mnogima prva egzotika sa kojom se susreću (pa onda počnu sa istraživanjem drugih dalekih destinacija), ostrva Maldiva itekako su dobro mesto za povratnike.

Vreme je za Maldive (foto: Pedro Bariak / Unsplash)
Foto: Pedro Bariak / Unsplash

Dobro mesto za zaljubljene, dobro mesto za upravo venčane, a dobra prilika za svakog ko je sebe video u ovom doslovno rečeno plavom belom raju sveta.

Istražite Maldive sa Filip Travel-om, odaberite neki od najatraktivnijih hotelskih kompleksa, pogledajte promotivne ponude.

Vreme je za Maldive (foto: Muhammadh Saamy / Unsplash)
Foto: Muhammadh Saamy / Unsplash

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.