Naslovna » Izlasci » Shopping » Hyperlight Eyewear – pametne naočare koje će ti promeniti život
Hyperlight Eyewear - pametne naočare koje će ti promeniti život
Hyperlight Eyewear - pametne naočare koje će ti promeniti život

Hyperlight Eyewear – pametne naočare koje će ti promeniti život

Hyperlight Eyewear pružaju aktivnu terapiju na kvantnom nivou koja štiti, održava, revitalizuje i reguliše biostrukture i fioziološke procese u očima, mozgu i celom organizmu.

Hyperlight Eyewear naočare…Hyperlight Eyewear - pametne naočare

Opasnost od plave svetlosti

Računari, telefoni, tableti, LED televizori, pa čak i sijalice emituju štetnu plavu svetlost. Svaka osoba, bez obzira ko je i šta radi, izložena je ovim izvorima visokoenergetske plave svetlosti koji negativno utiču na vid i zdravlje. Istraživanja pokazuju da hronično izlaganje visokoenergetskoj plavoj svetlosti ima sledeće posledice:

  • nelagodnost i suvoća očiju;
  • umor, stres i anksioznost;
  • glavobolja, gubitak koncentracije;
  • poremećaj sna;
  • slabija produktivnost i efikasnost;
  • degeneracija žute mrlje i drugi problemi sa vidom.

Po pravilu, i svetlost u spoljašnjoj sredini i u zatvorenom prostoru sastoji se od difuznih fotona. Kada difuzni fotoni stupe u interakciju sa Hyperlight Eyewear sočivima koja sadrže C60, fuleren apsorbuje većinu fotona iz plavog dela svetlosnog spektra. Energija ovih apsorbovanih fotona koristi se za stvaranje ekscitona i polaritona rotaciono-transformacionim dejstvom molekula C60.

Hyperlight Eyewear - pametne naočare

Ekscitoni i polaritoni su oblik harmonizovane svetlosti i emituju se u zelenom, žutom i crvenom delu spektra, što znači da je svetlosni spektar pomeren od plavog dela spektra uz minimalno zamućenje, distorziju boje i gubitak energije.

Odnos emitovanih boja LED dioda, koje se nalaze u većini elektronskih ekrana, prikazan je na dijagramu sa leve strane – gde je dominantna plava svetlost. Propuštanjem ove svetlosti kroz Hyperlight Optics dobijamo spektar prikazan sa desne strane. U spektru ima znatno manje plave svetlosti, dok je količina poželjne zelene, žute i crvene svetlosti povećana. To je optimalno za funkcije očiju i mozga.

Hyperlight Eyewear - pametne naočare

Kome će koristiti Hyperlight Eyewear? Svima!

Studenti, policajci, profesori, piloti, vojnici, vozači, sportisti, poslovni ljudi, radnici, političari, deca – svi oni primetiće da se osećaju drugačije kada nose Hyperlight Eyewear!

Bilo kada. Bilo gde.

Hyperlight Eyewear - pametne naočare

Specijalna ponuda do -30% na Zepter Hyperlight Eyewear® pametne naočare povodom novogodišnjih praznika – vidi OVDE!

loading...