Naslovna » Izlasci » Film » Kombank dvorana i Cine Grand: Best of 2021 – najboljih petnaest filmova prošle godine
Kombank dvorana i Cine Grand: Best of 2021 - najboljih petnaest filmova prošle godine
Kombank dvorana i Cine Grand: Best of 2021 - najboljih petnaest filmova prošle godine

Kombank dvorana i Cine Grand: Best of 2021 – najboljih petnaest filmova prošle godine

Tradicionalna filmska akcija Best of 2021 biće priređena u bioskopima Kombank dvorana i Cine Grand od 27. januara do 2. februara 2022.

Petnaest najgledanijih filmova iz 2021. godine ponovo će biti prikazani na velikim platnima dva beogradska bioskopa.

Godina koja je za nama, 2021. uprkos pandemiji, ostaće upamćena po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koji je započet premijerom filma „Toma“ o slavnom domaćem pevaču, a nastavljen filmovima „Južni vetar 2 – Ubrzanje„, kao i „Božiji čovek“ i mnogim drugim.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih filmova na pravom mestu – iz udobne bioskopske fotelje i, naravno, na velikom platnu.

Best of 2021: Spajdermen, Večni, Dina…

Na repertoaru će se pored gore spomenutih naći i fimovi koj su takođe obeležili prošlu godinu.

Tu je nastavak Bond sage odlagan više puta zbog pandemije – „Nije vreme za umiranje„, film o modnoj liniji Guči i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu „Gučijevi“ koji je obeležio sam kraj godine.

Marvelov biser – „Spajdermen: Put bez povratka“ možda je i najbolji film o Čoveku pauku ikada. Još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine je čuvena „Zlica„, a biće prikazani i: „Šeng Či – Legenda o 10 prstenova„, nastavci čuvenih blokbastera „Paklene ulice 9“ i „Venom 2„, misteriozna SF avantura „Dina„, ljubavna drama „After – Posle pada„, horor saga „Prizivanje zla 3 – Đavo me je naterao„, kao i nezamenljivi „Večni“ i „Svemirski basket – Novo nasleđe„, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.

Cena ulaznice je 350 dinara.

Raspored projekcija i satnica biće objavljeni na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.