Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: The Frajle – Pesmom da život slavimo
The Frajle (foto: Studio VAV video produkcija)
The Frajle (foto: Studio VAV video produkcija)

Kombank dvorana: The Frajle – Pesmom da život slavimo

Poznati, novosadski trio The Frajle, održaće 15. i 16. januara 2022. dva koncerta u Kombank dvorani pod nazivom „Pesmom da život slavimo“.

Veliki broj koncerata duž celog Balkana, svrstava ovaj bend u regionalnu senzaciju. „Pesmom da život slavimo“ je slogan kojim pozivaju publiku da zajedno slave život i muziku.

Uz pesme „Ich liebe dich“, „Štiklice“, „Fina“ „Menjam dane“, „Ljubav na dar“, ali i novim hit singlom „Tamburaši“ obećavaju puno osmeha, đuskanja i dobrog provoda.

Verni obožaoci čekali su datume ovih koncerata, jer su koncerti zakazani za mart 2020. odloženi zbog epidemioloških mera.

Nakon deset godina od objave svog prvog albuma, pod nazivom „Naš prvi album sa putovanja“, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo s bendom, otpevale petnaest pesama i snimile svoj novi album pod nazivom „Pozdrav iz Novog Sada“, koje će i predstaviti na koncertima u Beogradu.

One trenutno rade na svom novom studijskom albumu, s kojeg je nedavno objavljen singl „Tamburaši“, a koji će objaviti u prvoj polovini ove godine.

Karte za koncerte 15. i 16. januara (20.00) u prodaji su na svim prodajnim mestima Ticket vision i online na www.tickets.rs, kao i na blagajni Kombank dvorane. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.