Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Muzej grada Beograda: Božićni bazar u Konaku kneginje Ljubice
MGB: Božićni bazar u Konaku kneginje Ljubice (foto: Nemanja Nikolić)
MGB: Božićni bazar u Konaku kneginje Ljubice (foto: Nemanja Nikolić)

Muzej grada Beograda: Božićni bazar u Konaku kneginje Ljubice

Muzej grada Beograda organizuje Božićni bazar u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice, od 6. do 20. januara 2022. godine.

Za sve ljubitelje kulture i umetnosti, arheologije i istorije ovo je prava prilika za nova saznanja o bogatoj riznici i istoriji grada Beograda, ali i za kupovinu jedinstvenih poklona i znakova pažnje za vaše najdraže, a iz bogate palete izdavačke delatnosti Muzeja grada Beograda.

Pored knjiga iz oblasti umetnosti, istorije, arhitekture, arheologije i etnologije, zbirke gravira (predstava Beograda koje su nastajale od XVI do poslednjih godina XIX veka) i brojnih šarenih suvenira kao što su magneti i vinčanske figurine, šolje, agende, cegeri i druge sitnice koje upotpunjuju svakodnevnicu, čekaju vas ljubazni kustosi sa zanimljivostima i informacijama o aktuelnostima Muzeja grada Beograda.

Svi zainteresovani Božićni bazar mogu posetiti utorkom, sredom, četvrtkom i subotom od 10.00 do 17.00, petkom od 10.00 do 18.00, nedeljom od 10.00 do 14.00, a ponedeljkom je muzej zatvoren. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.