Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Aleja noćnih mora
Novi filmovi u bioskopima: Aleja noćnih mora
Novi filmovi u bioskopima: Aleja noćnih mora

Novi filmovi u bioskopima: Aleja noćnih mora

Od četvrtka, 20. januara 2022, u domaćim bioskopima prikazivaće se novi film Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ sa plejadom holivudskih zvezda.

Dobra misterija, mali, diskretni pištolji sakriveni sa unutrašnje strane bež mantila, karmin grimizno crvene boje, detektivski šeširi i toalete diva Zlatnog doba Holivuda.

Ambiciozni radnik u cirkusu ima sposobnost da sa samo nekoliko reči izmanipuliše bilo koga. Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

Mnogi kritičari već predviđaju da će ovo biti najbolja uloga Bredlija Kupera do sada, koji je u poslednjih nekoliko godina sazreo kao glumac i od romantičnih komedija došao do krimi drame u kojoj je samostalno izneo većinu filma. Samom filmu već sada kritičari predviđaju nekoliko nagrada Oskar.

„Ponosan sam što sam deo ovog filma. Ljudi su se baš žrtvovali i uložili mnogo vremena i truda u ovaj projekat. Veoma je teško objasniti o čemu je tačno film, jer on postavlja više pitanja nego što daje odgovora. Naročito lik kog ja igram, stvoren je da u njega publika projektuje svoje želje i tokom celog filma on ne otkriva mnogo, sve do samog kraja“, istakao je Bredli Kuper.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Nightmare Alley / Aleja noćnih mora. Početak prikazivanja: 20. januar 2022. Dužina trajanja: 139 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: akcija, drama, krimi. Uloge: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara. Reditelj: Guillermo del Toro.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.