Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: King’s Man – Početak
Novi filmovi u bioskopima: King's Man - Početak
Novi filmovi u bioskopima: King's Man - Početak

Novi filmovi u bioskopima: King’s Man – Početak

U sredu, 12. januara 2022, biće upriličene premijerne projekcije filma „King’s Man – Početak“, koji će naći na redovnim repertoarima od 13. januara.

U nekoliko odabranih beogradskih bioskopa publika će moći da vidi još jedan spektakularan akcioni film iz franšize „King’s Man“.

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora će da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Ris Ifans, koji stoji iza lika ruskog monaha Raspućina o pripremi za svoju ulogu je rekao:

„Gledao sam Kozake kako igraju i u njima sam tražio inspiraciju, zaista su impresivni. Posle sam istraživao dublje i video da su njihovi plesni pokreti poput karatea, u sebi kriju želju za borbom. Bilo im je zabranjeno da se tuku, ali su kroz ples uspevali da prikažu taj žar. To mi je bilo fascinantno“.

Nije greška u pisanju: naziv filma je iz dobro poznatog „Kingsman“ promenjen u „King’s Man“, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju. Ovo je film koji prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.

Branka Katić, Rejf Fajns, Danijel Brul, Metju Gud i Stenli Tuči su u do sada neviđenim ulogama koje obiluju humorom i akcijom i teraju vas da zaželite da je istorija baš onakva kako su je oni ispričali.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The King’s Man / The King’s Man – Početak. Premijera i početak prikazivanja: sreda, 12. januar 2022. / četvrtak, 13. januar 2022. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2020. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Branka Katić. Reditelj: Matthew Vaughn.
(danubeogradu.rs)