Naslovna » Izlasci » Akcije » Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu
Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu (foto: Pixabay)
Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu (foto: Pixabay)

Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu

U subotu, 19. februara 2022, u Beo šoping tržnom centru biće organizovana besplatna celodnevna „Bebiron školica za trudnice i tate“ kao i Bebi puzijada.

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe, unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja. Ali sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno.

Predavanja počinju u 13.00, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima načelnik Zemunske bolnice, ginekolog dr Tomislav Stefanović, pedijatar dr Jasminka Komnenović i patronažna sestra Nataša Žunjić, govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Pre predavanja, od 11.00 održaće se i najslađa trka u gradu, Bebi puzijada. Mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta. Za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade.

Tokom popodneva, od 17.00, na programu je dečija predstava, od 18.00 deca će učiti nove korake, pesme i upoznati nove drugare kroz igricu „Pokaži svoj talenat“, a od 19.00 pripremljena je „Priča za laku noć“.

Sledeće subote, 26. februara 2022, Savetovalište Bebiron isti program realizovaće u tržnom centru Delta City. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.