Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Humanitarni koncert „Dete od snova“ u Kombank dvorani
Humanitarni koncert "Dete od snova" (foto: Ivana Živojinov)
Humanitarni koncert "Dete od snova" (foto: Ivana Živojinov)

Humanitarni koncert „Dete od snova“ u Kombank dvorani

Udruženje „Uvek sa decom“ u saradnji sa Bojanom Mašković organizovaće humanitarni koncert pod nazivom „Dete od snova“ u Kombank dvorani.

U nedelju, 20. februara 2022. od 18.00, nastupiće Bajaga, Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović i drugi.

Među učesnicima će se naći i plesni baletski ansambl na čelu sa Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine „Iskončići“, a svoje stihove posvećene koncertu „Dete od snova“ podeliće sa publikom i pesnik Marko Milošević.

Autorka Bojana Mašković je pesmu „Dete od snova“ poklonila udruženju „Uvek sa decom“ sa željom da se podstakne doniranje sredstava slanjem SMS poruke 7175 na broj 7175, kao i gledanje spota na YouTube kanalu IDJ Kids, jer je sav prihod od pregleda takođe namenjen udruženju.

Veliki nastupaju za male borce, da teški dani ostanu iza njih i zato kupite kartu da čujete hitove omiljenih muzičara, a ujedno i pomognete deci kojoj je pomoć najpotrebnija.

Ulaznice za humanitarni koncert „Dete od snova“ po cenama od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara, mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs. Ulaz za decu do sedam godina je besplatan, a za decu od osam do 12 godina cena ulaznice je 800 dinara.

Svakoga dana u Srbiji jedno dete oboli od raka, a da bi njima i njihovim porodicama olakšali teške dane, neophodno je obezbediti Roditeljski kutak gde će u pauzama između terapija moći što kvalitetnije da provedu vreme.

Zbog toga je udruženje „Uvek sa decom“ pokrenulo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu stana koji će biti na raspolaganju deci i roditeljima, a deo sredstava će biti prikupljen i na humanitarnom koncert koji će realizovati Bojana Mašković sa kolegama pevačima i glumcima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.