Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » MyIonZ Pro i MyIon Pink u Zepter prodavnicama
Zepter: MyIonZ Pro i MyIon Pink
Zepter: MyIonZ Pro i MyIon Pink

MyIonZ Pro i MyIon Pink u Zepter prodavnicama

Iz kompanije Zepter International saopštavaju da su dokazani zaštitnici zdravlja, MyIonZ Pro, i redizajnirani MyIon Pink, dostupni u Zepter prodavnicama.

Sa MyIonZ Pro i MyIon personalnim prečišćivačima vazduha udisaćete čist i zdrav vazduh, a samim tim bićete produktivniji, uspešniji i srećniji.

MyIonZ Pro

MyIonZ Pro je inovacija u sferi prečišćavanja vazduha na globalnom tržištu.

Njegov superiorni sistem, koji se sastoji od strujnog kola i karbonskih četkica, kontinuirano generiše neverovatnih 20.000.000 negativnih jona po cm³, u minutu, što je oko 100 puta više od koncentracije negativnih jona u šumama!

Na taj način, on stvara nevidljivu barijeru koja značajno sprečava ulazak zagađivača (PM 2,5 i PM 10), patogena (bakterija i virusa), alergena (prašine, polena, dima, buđi…) i drugih toksičnih materija iz vazduha u respiratorni sistem. Mali (38 g), a moćan, MyIonZ Pro je ultimativna kombinacija vrhunskog kvaliteta i elegantnog dizajna, koja čuva vaše zdravlje u svakom trenutku (trajanje baterije do 36 h) i na svakom mestu.

MyIon

Ekskluzivno – MyIon, superiorni prenosivi prečišćivač vazduha, od sada i u novoj roze boji samo za pripadnice nežnijeg pola.

MyIon je revolucionarni, prenosivi prečišćivač vazduha koji vam omogućava da udišete čist i zdrav vazduh, bez obzira na vreme i mesto.

Ovaj spektakularni uređaj kontinuirano generiše neverovatnih 18.000.000 negativnih jona po cm³, u minutu, značajno sprečava da štetne materije u vazduhu, kao što su zagađivači (PM 2,5 i PM 10), patogeni (bakterije i virusi), alergeni (prašina, polen, dim, buđ…) i druge toksične materije, dospeju u vaš respiratorni sistem.

Ultralak i kompaktan uređaj, s baterijom koja traje do 10 h, pretvara svako okruženje u oazu čistog i zdravog vazduha

***

Učlanite se u Zepter Club Live 100 i poručite personalne prečišćivače vazduha po posebnim pogodnostima.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.