Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Neverne bebe u Kombank dvorani: Kad kažem Mi, mislim Ljubav
Neverne bebe u Kombank dvorani: Kad kažem Mi, mislim Ljubav
Neverne bebe u Kombank dvorani: Kad kažem Mi, mislim Ljubav

Neverne bebe u Kombank dvorani: Kad kažem Mi, mislim Ljubav

Neverne bebe održaće u utorak, 8. marta 2022. od 20.00, u Kombank dvorani prvi koncert ovakvog tipa posle višegodišnje pauze.

Regionalna koncertna atrakcija sledeće godine obeležiće tri decenije postojanja. Stekli su brojne poštovaoce na konceptu sviračko-vokalne virtuoznosti i emocije, koja je i autentično „oružje“ hitova koje su ostavili iza sebe.

U posebno kreiranom repertoarsko-aranžmanskom muzičko-scenskom spektaklu, Neverne bebe će publiku provesti kroz svoje kultne pesme i hitove iz svih razdoblja karijere. Posebno uživanje za fanove biće neke koje se retko ili nikada ne izvode na koncertima.

Period pandemije iskoristili su za rad na osmom studijskom albumu čiji se izlazak očekuje početkom marta, pa će se na repertoaru naći i neke pesme sa njega.

I sam moto koncerta „Kad kažem Mi, mislim Ljubav“, na taj simboličan dan, obećava pregršt emocija upakovanih u dvočasovno putovanje lavirintima naših duša.

Neverne bebe će na sceni biti u proširenom sastavu, sa ekskluzivnim gostima.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama. Karte za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i Tickets.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.