Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Čudovišta iz moje porodice 2
Novi filmovi u bioskopima: Čudovišta iz moje porodice 2
Novi filmovi u bioskopima: Čudovišta iz moje porodice 2

Novi filmovi u bioskopima: Čudovišta iz moje porodice 2

Nastavak velikog animiranog hita iz 2017. godine, „Čudovišta iz moje porodice 2“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 24. februara 2022.

U pitanju je adaptacija istoimenog bestselera Emmy-jem ovekovečenog autora Davida Saflera, koji je preveden na 18 jezika i objavljen u više od 40 zemalja.

Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, članovi porodice Višbon se još jednom pretvaraju u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka.

Ova porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasila prijatelje, stekla nova monstruozna poznanstva i konačno shvatila da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Monster Family 2: Nobody’s Perfect / Happy Family 2 / Čudovišta iz moje porodice 2. Početak prikazivanja: 24. februar 2022. Dužina trajanja: 103 minuta. Države i godina proizvodnje: Nemačka, VB / 2021. Žanr: animirani. Film je sihronizovan na srpski jezik. Reditelj: Holger Tappe.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.