Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Zepter: Mali kuhinjski aparati
Zepter: Mali kuhinjski aparati
Zepter: Mali kuhinjski aparati

Zepter: Mali kuhinjski aparati

Razvoj tehnologije kuhinjskih aparata neraskidivo je povezan s razvojem ljudskog društva, čije potrebe diktiraju vremenske epohe.

Savremeno doba zahteva kvalitetne i efikasne kuhinjske aparate koji garantuju ukus, brzinu i zdrav način pripreme hrane.

Upravo to su odlike neprikosnovenih kuhinjskih aparata kompanije Zepter International, koji omogućavaju da se pripreme najukusniji kulinarski specijaliteti uz minimalni utrošak vremena i napor.

Mali kuhinjski aparati

Olakšajte sebi život, probudite svoja čula i hranite se zdravo uz pomoć Zepter kuhinjskih aparata.

ArtMix Pro – BL-002ArtMix Pro

ArtMix Pro je moćan, multifunkcionalni blender, koji poseduje 16 automatizovanih programa za pripremu toplih i hladnih obroka. U tren oka pripremiće različita jela dostojna recepata najpriznatijih svetskih šefova kuhinje.

Zahvaljujući revolucionarnoj Vacuum i 3D Cyclone Pro tehnologiji, ArtMix Pro savršeno kuva i miksuje hranu koja zadržava pun ukus i hranljivu vrednost. Pogodan je za pripremu širokog spektra specijaliteta: od čorbi, preko glavnih jela, do dezerata.

Idealan je i za pripremu smutija, kaša i zdravih dečijih obroka.

MixSy – VO-022-KMixSy

MixSy je multifunkcionalni mikser koji ima superiorne karakteristike, kao što su izuzetno jak motor, dve brzine rada i četiri nastavka koji mogu da ispune i najzahtevnije zadatke u kuhinji.

Njegovi nastavci izrađeni su od kvalitetnog i otpornog nerđajućeg čelika i mogu se koristiti za mešanje hrane, direktno u posudi u kojoj kuvamo.

Ovaj verni kuhinjski pomoćnik je tih, izdržljiv, lagan, jednostavan za upotrebu i nikada vas neće izneveriti.

MoreJuicePress Frozen – TF-999F

MoreJuicePress Frozen je pametni kuhinjski aparat koji koristi patentirani sistem ceđenja, kojim se obezbeđuje maksimalna ekstrakcija soka iz voća i povrća.MoreJuicePress Frozen

Ovaj supeirorni aparat radi pri brzini od 54 obrtaja u minuti, ne oslobađa toplotu i omogućava da se sačuvaju svi vitamini, minerali, vlakna i enzimi, koji se gube prilikom zagrevanja! Ovo je jedini sokovnik na globalnom tržištu, koji pravi sladoled od svežeg voća!

Ako ste ljubitelj zdravih napitaka i neodoljivih poslastica, MoreJuicePress Frozen je kao stvoren za vas!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.