Naslovna » Izlasci » Akcije » Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u TC Delta City
Bebi puzijada i škola roditeljstva (foto: Pixabay)
Bebi puzijada i škola roditeljstva (foto: Pixabay)

Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u TC Delta City

Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate biće organizovani ovog vikenda, 2. i 3. aprila 2022, u tržnom centru Delta City na Novom Beogradu.

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe, unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja. Ali, sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate. Zato će u Delta City-ju biti održana besplatna celodnevna „Bebiron školica za trudnice i tate“.

Predavanja počinju u subotu u 13.00, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima dr Maja Milojević, dr Jasminka Komnenović i Nataša Žujović govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

U nedelju, 3. aprila od 11.00, održaće se i najslađa trka u gradu, Bebi puzijada. Mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta. Za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade. (danubeogradu.rs)