Naslovna » Porodica » Deca » Magični show „Svi za magiju, magija za sve“
Magični show "Svi za magiju, magija za sve"
Magični show "Svi za magiju, magija za sve"

Magični show „Svi za magiju, magija za sve“

Porodični spektakl, magični show „Svi za magiju, magija za sve“, biće po četvrti put održan u Kombank dvorani, ovoga puta 15. maja 2022. od 17.00.

U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove „magične družine“ publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda kojima ne odolevaju ni najstariji članovi publike: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije, beli zec koji nestaje iz šešira i pretvara se u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe. Mališane očekuje i vrhunski žongler Filipino koji vešto barata predmetima u vazduhu.

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević – asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković – u ulozi Zeca, gospodina iz šešira, i Filip Đikić Filipino – žongler.

Začudiće auditorijum, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)