Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Hitna pomoć
Novi filmovi u bioskopima: Hitna pomoć
Novi filmovi u bioskopima: Hitna pomoć

Novi filmovi u bioskopima: Hitna pomoć

Od četvrtka, 17. marta 2022, prikazivaće se triler „Hitna pomoć“, a premijera će biti u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji.

Neverovatno putovanje ulicama Los Anđelesa nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Reditelj i producent Majkl Bej je ovog puta prevazišao sam sebe i stvorio triler prepun vratolomija i impresivno brzih akcionih scena snimljenih na njemu svojstven način.

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa tri života će se zauvek promeniti.

Odlikovani veteran Vil Šarp, očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni.

Harizmatični kriminalac Deni mu umesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali, kada njihov beg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson. U ludo brzoj poteri koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne poubijaju, sve dok izvode najluđi beg koji je Los Anđeles ikada video.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Ambulance / Hitna pomoć. Početak prikazivanja: 17. mart 2022. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: triler, akcija, drama. Uloge: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González, Garret Dillahunt, A Martinez. Reditelj: Michael Bay.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.