Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni grad
Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni grad
Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni grad

Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni grad

Premijera filma „Izgubljeni grad“ biće priređena u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u utorak, 29. marta 2022. od 20.00. Ulaznice su u prodaji.

Film će biti na redovnim repertoarima od 7. aprila.

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom, koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja, Deša.

Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder, koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige.

Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Lost City / Izgubljeni grad. Premijera: 29. mart 2022. (20.00; Cineplexx Ušće SC). Početak prikazivanja: 7. april 2022. Dužina trajanja: 112 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: akcija, komedija, romantični/ljubavni. Uloge: Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Channing Tatum, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez. Reditelji: Aaron Nee, Adam Nee.
(danubeogradu.rs)