Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pocrvenela panda
Novi filmovi u bioskopima: Pocrvenela panda
Novi filmovi u bioskopima: Pocrvenela panda

Novi filmovi u bioskopima: Pocrvenela panda

Dizni i Piksar su za veliko platno pripremili novu animiranu porodičnu komediju „Pocrvenela panda“, koja će se prikazivati u bioskopima od 10. marta 2022.

Odrastanje, simpatije prema dečačkom bendu i prikrivanje ocena od mame, svima je to poznato, ali ono što sigurno nije – kako držati svoju uzbuđenost pod kontrolom da se ne pretvori u ogromu, pufnastu, crvenu pandu?

Samouverena trinaestogodišnjakinja Mej Li rastrzana je između toga da bude poslušna ćerka i svoje nimalo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost.

Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Turning Red / Pocrvenela panda. Početak prikazivanja: 10. mart 2022. Države i godina proizvodnje: Kanada, SAD / 2022. Žanr: animirani, avantura, komedija. Sinhronizacija: Tijana Dapčević, Nataša Aksentijević, Igor Blažević – Prljavi Inspektor Blaža, Darija Vračević. Rediteljka: Domee Shi.
(danubeogradu.rs)

loading...