Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja
Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja
Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja

Novi filmovi u bioskopima: Škola magičnih životinja

Na radost mališana širom Srbije, film „Škola magičnih životinja“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 17. marta 2022.

Filmska priča o prijateljstvu i izazovima i lepoti odrastanja oduševiće publiku svih generacija.

Najmlađi će na duhovit i šarmantan način moći da se uvere kako uz prave prijatelje i malo magije ne postoje nerešive situacije, a stariji će se podsetiti da u svakome od nas živi razigrano dete bez obzira na to koliko godina imamo.

Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici“ u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.

Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama“. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu.

Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.

Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.

Porodična avantura koja će raznežiti i nasmejati gledaoce u našim bioskopima prikazivaće se na srpskom jeziku.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Die Schule der magischen Tiere / Škola magičnih životinja. Početak prikazivanja: 17. mart 2022. Dužina trajanja: 93 minuta. Države i godina proizvodnje: Austrija, Nemačka / 2020. Žanr: komedija, porodični, fantazija. Sinhronizacija: Darija Vračević, Dušica Novaković, Mateja Vukašinović, Marko Marković, Viktor Majer. Reditelj: Gregor Schnitzler.
(danubeogradu.rs)