Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Osmomartovski bazar i radionica na pijacama „Palilula“ i „Kalenić“
smomartovski bazar i radionica na beogradskim pijacama - foto beograd.rs
Osmomartovski bazar i radionica na beogradskim pijacama (foto: beograd.rs)

Osmomartovski bazar i radionica na pijacama „Palilula“ i „Kalenić“

Osmomartovski bazar i radionicu organizovaće JKP „Gradske pijace“ u subotu i nedelju, 5. i 6. marta 2022, na pijacama „Palilula“ i „Kalenić“.

U saradnji sa Asocijacijom za očuvanje starih i umetničkih zanata „Naše ruke“ na pijaci „Palilula“ u subotu, 5. marta od 11.00, biće organizovana radionica starih i umetničkih zanata. Na taj način će se najmlađim posetiocima pružiti mogućnost da se upoznaju sa tradicijom, ali i da iskažu svoju kreativnost i učestvuju u izradi poklona za mame, bake, učiteljice i njima drage ženske osobe.

Na pijaci „Kalenić“ u nedelju, 6. marta, od 8.00 do 16.00, dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon. Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, ukrasne figure, torbe, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom, dekorativne sveće, ali i kolači mogu biti pravi izbor za sve dame.

Prigodan poklon za voljene osobe, kao znak pažnje može biti i cveće kojem ima na gotovo svim beogradskim pijacama.

U sastavu JKP „Gradske pijace“ posluje i najveća pijaca cveća TC „Krnjača“ koja se nalazi na Zrenjaninskom putu i koja tokom čitave godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog sveća i to po pristupačnim cenama, navedeno je u saopštenju iz ovog komunalnog preduzeća. (danubeogradu.rs)