Naslovna » BG svaštara » Promocije » Zepter: Do – 30% popusta na proizvode za Dan žena
Zepter: Do - 30% popusta na proizvode za Dan žena
Zepter: Do - 30% popusta na proizvode za Dan žena

Zepter: Do – 30% popusta na proizvode za Dan žena

U želji da obraduje pripadnice nežnijeg pola, kompanija Zepter International pripremila je specijalne osmomartovske popuste.

Za pregled svih popusta i online kupovinu kliknite OVDE.

TherapyAir, do -18% – Nenadmašni prečišćivači vazduha koji, zahvaljujući superiornoj tehnologiji jonizacije, pretvaraju vaše okruženje u nepresušnu oazu čistog i zdravog vazduha.

Hyperlight Eyewear, do -20% – Jedinstvene naočare, zasnovane na revolucionarnoj tehnologiji upotrebe fulerena C60, koje optimizuju i prirodnu i veštačku svetlost.

ELIM.ODOR, -12% – Najefikasnija kombinacija prirodnih enzima, mikroba i drugih organskih sastojaka, koja uklanja najupornije fleke i najneprijatnije mirise.

Luxury Overdose i Absolument Parfumeur, do -30% – Prefinjeni parfemi delikatnih mirisnih nota za ostavljanje nezaboravnog utiska.

La Danza Hyperlight Fusion Anti-Aging Essential Complex, -20% – Dnevna i noćna krema s aktivnim sastojkom 3HFWC, koji povećava sadržaj vode u koži, održavajući njen prirodan oblik i čineći je nežnom, mekom i elastičnom.

Masterpiece, -20% – Posuđe od nerđajućeg čelika 316L, koje omogućava efikasnu pripremu hrane uz zadržavanje njenih nutritivnih vrednosti i organoleptičkih svojstava.

Prince, -14% – Setovi za piće od nerđajućeg čelika, koji pretvaraju svako ispijanje vašeg omiljenog napitka u osvežavajuće i nezaboravno iskustvo.

ArtMix Pro i MixSy, -16% – Multifunkcionalni kuhinjski aparati koji vam omogućavaju da na lak i brz način pripremite zdrave i ukusne obroke.

Zepresso Trend, -15% – Ultimativni aparat za savremene ljude u pokretu, za pravljenje ukusnih toplih i hladnih napitaka u kapsulama.

Medolight, – 20% – Inovativni dermatološki uređaj čija tehnologija LED svetla i infracrvenih dioda predstavlja ultimativno rešenje za podmlađivanje, oporavak i negu kože.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.