Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Banda is Back: Nova Kappa kolekcija u Đak-u
Banda is Back - Nova Kappa kolekcija u Đak-u
Banda is Back - Nova Kappa kolekcija u Đak-u

Banda is Back: Nova Kappa kolekcija u Đak-u

Poznati italijanski brend Kappa i ove sezone pripremio je za ljubitelje sportske i ulične mode novu prolećnu kolekciju koja ostavlja bez daha!

Proleće je doba godine kada se u svakom od nas budi želja za novim stvarima, promenom stila i novim životnim izazovima. Beskrajno se radujemo lepom vremenu koje nas mami da više vremena provodimo napolju i više vodimo računa o svakodnevnom stajlingu.

Sama pomisao na kupovinu novih komada odeće je još jedan ralog zbog kojeg smo uzbuđeni ove prolećne sezone.

Nova Kappa kolekcija nas uverava da su pomerene granice primene sportskih stvari i opreme, jer odiše elegancijom i urbanim detaljima.

Banda is Back - Nova Kappa kolekcija u Đak-u

Kappa Banda trenerke, muški i ženski kompleti, učiniće vaše svakodnevno odevanje autentičnim i primećenim. Dostupne u raznim bojama: crnoj, beloj, crvenoj, sivoj, usklađene sa dizajnerski zanimljivim detaljima šarenolikih boja na rubovima, koji jesu karakteristični za Kappa brend, ostavljaju upečatljiv doživljaj i teško se zaboravljaju. Gornji i donji deo kompleta možete uklapati po vašem izboru i kombinovati boje koje su vama bliske.

Banda is Back - Nova Kappa kolekcija u Đak-u

U okviru nove Kappa kolekcije možete naći i prepoznatljive Polo majice, koje će svakom sportskom outfitu dodati notu elegancije. S druge strane lako ćete ih kombinovati sa pantalonama i farmerkama, zato su pogodne za svaku situaciju. Dizajnirane i prilagođene za oba pola, dostupne u raznim bojama, polo majice vam nude bezbroj mogućnosti za njihovo implementiranje u vaš stil i outfit.

Banda is Back - Nova Kappa kolekcija u Đak-u

Ostalo je još da izaberete obuću koja će kompletirati sliku urbanog imidža. Neka vaš izbor budu Kappa patike, a sve ih karakteriše pre svega udobnost i moderan izgled.

Brend Kappa konstantno radi na poboljšanju svoje ponude u skladu sa svetskim trendovima, prateći promene u svetu mode. U njihovoj najnovijoj kolekciji sigurno ćete pronaći komade koji će vas inspirisati da unapredite svoje svakodnevne stajlinge.

Potražite modele nove Kappa kolekcije u svim Đak Sport radnjama širom Srbije ili na Đak Sport online shop i uživajte u proleću i novom stajlingu.