Naslovna » Porodica » Besplatna „Škola roditeljstva“ na Zvezdari
Besplatna "Škola roditeljstva" (ilustracija: Pixabay)
Besplatna "Škola roditeljstva" (ilustracija: Pixabay)

Besplatna „Škola roditeljstva“ na Zvezdari

Besplatna „Škola roditeljstva“, kao priprema za odgovorno roditeljstvo i stvaranje zdrave porodice, biće organizovana tokom maja i juna 2022. na Zvezdari.

Ova gradska opština namenila je program trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima sa prebivalištem na teritoriji Zvezdare.

Jedan od ciljeva predavanja je i stvaranje stimulativnog okruženja za rani razvoj deteta.

Program je sveobuhvatan, a sastoji od ciklusa predavanja namenjenih trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima dece uzrasta do četiri meseca. Obuhvatiće predavanja o prenatalnom periodu, od 38. nedelje trudnoće, porođaju i predavanja o budućoj zajedničkoj ulozi roditelja, kao i o izazovima koji donose prvi meseci po dolasku bebe iz bolnice.

Predavanja počinju utorak, 10. maja, i održavaju se dva puta nedeljno utorkom i četvrtkom do 16. juna 2022. u zgradi Gradske opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77).

Prijava zainteresovanih parova počinje u utorak, 26. aprila, preko mejla skolaroditeljstva@zvezdara.org.rs i traje do petka, 29. aprila.

Uz popunjen prijavni formular koji se može uzeti sa sajta GO Zvezdara, potrebno je poslati očitanu ličnu kartu i kopiju Izvoda iz matične knjige rođenih za dete.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 011/3405-636 (od 10.00 do 15.00). (danubeogradu.rs)