Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS 2022
Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta - FOKUS 2022
Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta - FOKUS 2022

Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS 2022

Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS 2022 biće organizovan pod drugi put u Beogradu od 1. do 20. aprila 2022.

Ovo je prvi neprofitni multidisciplinarni studentski festival u organizaciji jedne visokoškolske ustanove u Srbiji, Beogradske akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija.

Cilj manifestacije je promovisanje obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta kod mladih, prezentovanje dostignuća studenata u ovim oblastima i isticanje značaja povezanosti strukovnog obrazovanja i privrede.

Gradska opština Zvezdara je podržala organizaciju ove manifestacije u okviru koje će 20. aprila, pored drugih programskih aktivnosti, biti održan Sajam privrede i Sajam obrazovanja za učenike osnovnh škola. Istog dana će se organizovati i radionice poslovnih veština za učenike srednjih škola.

U okviru manifestacije na terenima Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, 17. aprila će biti održan humanitarni dečiji turnir „Deca za decu“ na kome će učestvovati 12 ekipa iz klubova i škola malog fudbala uzrasta 2012/13 godište.

Detaljan kalendar aktivnosti FOKUS 2022 zainteresovani mogu videti OVDE.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.