Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Hooverphonic dolazi u Beograd
Hooverphonic (foto: Willy Vanderperre)
Hooverphonic (foto: Willy Vanderperre)

Hooverphonic dolazi u Beograd

Jedan od najuticajnijih psihodeličnih pop bendova, Hooverphonic, vraća se u Beograd u staroj postavi, 26. i 27. maja 2022, u sklopu Musicology Sessions.

Da je izreka „treća sreća“ apsolutno tačna, potvrdio je i Hooverphonic svojim trećim albumom „Tri veličanstvena“. Ovaj album koji sada spada u klasike, dodao je ključne hitove „Vinegar & Salt“, „Out of Sight“ i „Jackie Cane“ kanonu benda uz njihov instant evergreen „Mad About You“. Dvadeset godina kasnije, nijedna pesma ne zvuči zastarelo (ili van vidokruga, kad smo već kod toga) i nijedan hiroviti muzički trenutak nije protraćen.

Njihove pesme su završile kao saundtrek za uticajne filmove i serije kao što su „Ukradena lepota“, „Znam šta ste radili prošlog leta“, „CSI“, „Entourage“, „Nikita“ i mnoge druge. Koji je bolji način da se proslavi dvadeset godina „Mad About You“ nego novom koncertnom turnejom uz neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.

Prepun energije i nestrpljiv, trio jedva čeka da se vrati na put i izvede očaravajuću mešavinu starog i novog. Naći će se ponešto za svakog obožavatelja, i nekoliko manje zastupljenih pesama iznenađanja. Nikada nadmašeni i uvek korak ispred, Hooverphonic ima nekoliko zvučnih trikova u rukavu. Pa dozvolite da vas „Veličanstvena trojka“ oduševi na samom početku sezone koncerata na otvorenom.

Koncerte u Bitefartcafe Summer Stage-u na Kalemegdanu je podržao Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Ulaznice su u prodaji putem servisa new.tickets.rs na prodajnim mestima širom Srbije, kao i online. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.