Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » KOIKOI predstavlja Srbiju i region
KOIKOI - koncert u Domu omladine Beograda
KOIKOI - koncert u Domu omladine Beograda

KOIKOI predstavlja Srbiju i region

Dok šarenoliki muzički sastav KOIKOI priprema prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine Beograda, koji će se održati 16. aprila 2022. od 20.00, stižu sjajne vesti kako za bend tako i za Srbiju i region.

Naime, KOIKOI je ušao u finale Evropskog muzičkog programa Hemi Music Awards kao predstavnici iz Srbije sa još osam bendova iz Centralne i Jugoistočne Evrope.

Takođe, bend je uvršten u novi program koji je pokrenula IMPALA – Independent Music Companies Association u saradnji sa YouTube-om koji se zove „100 Artist To Watch“. Na listi prvih 100 našlo se i 10 vrhunskih izvođača iz našeg regiona, koji su svaki na svoj način obeležili prošlu godinu. KOIKOI je jedan od bendova koji sa ponosom predstavlja region, a među odabranima su i Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, Koala Voice, Marčelo itd.

Još jedna sjajna vest je da je bend sa spotom za pesmu „Misisipi“ ušao u izboru za najbolji spot na Music Video Awards 2021!

Na krilima ovih sjajnih vesti bend uveliko priprema svoj spektakularni koncert u Domu omladine, a evo šta frontmen benda, glumac Marko Grabež, najavljuje svojoj publici pred koncert:

„Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rock/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji pripremamo za publiku. Nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda koji će prvi put izaći iz okvira klupske svirke i prikazati se u punom sjaju“.

Ulaznice su u prodaji u mreži Tickets, a trenutno je u toku je prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 700 RSD. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.200 RSD.

Više informacija pogledajte na sledećim linkovima: Facebook / Instagram / Bandcamp / YouTube.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.