Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka
Novi filmovi u bioskopima: Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka
Novi filmovi u bioskopima: Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka

Novi filmovi u bioskopima: Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka

Nova (z)animacija za decu u domaćim bioskopima od četvrtka, 14. aprila 2022. godine, biće belgijsko-francuski film „Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka“.

Smešten u svet bujne fantazije, film prati avanture Koko Zeke, mladog junaka rođenog kao polukokoška, poluzec, a kog je usvojio kralj Petar, poznati pustolov.

U želji da se uklopi i oseća voljenim uprkos svojoj različitosti, Koko Zeka je opsednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost.

Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobegne iz zatvora i zapreti da će svrgnuti njegovog oca, Koko Zeka kreće u epsku trku s vremenom kako bi ga zaustavio zajedno s Abeom, sarkastičnom kornjačom, i Meg, nemilosrdnim stručnjakom za borilačke veštine.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Chickenhare and the Hamster of Darkness / Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka. Početak prikazivanja: 14. april 2022. Dužina trajanja: 91 minut. Države i godina proizvodnje: Belgija, Francuska / 2022. Žanr: animirani, komedija. Reditelji: Ben Stassen, Benjamin Mousquet.
(danubeogradu.rs)