Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Superheroj uprkos sebi
Novi filmovi u bioskopima: Superheroj usprkos sebi
Novi filmovi u bioskopima: Superheroj usprkos sebi

Novi filmovi u bioskopima: Superheroj uprkos sebi

Francuska akciona komedija „Superheroj uprkos sebi“, svojevrsna parodija na „super“ filmove, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 21. aprila 2022.

Ne baš uspešan glumac Sedrik osuđen je da vodi život gubitnika. On je švorc i njegova devojka ga ostavlja. Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili veru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vredno pažnje.

Konačno dobija glavnu ulogu superheroja Bedmena. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali, sudbina ponovo uzvraća udarac!

Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da je zaista superheroj na misiji! Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu.

Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobedi loše momke? Ali, ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj… posebno to ne može da uradu neko kao što je Sedrik!

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Super-héros malgré lui / Superheroj uprkos sebi. Početak prikazivanja: 21. april 2022. Dužina trajanja: 82 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2022. Žanr: akcija, komedija. Uloge: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali, Élodie Fontan, Alice Dufour, Jean-Hugues Anglade. Reditelj: Philippe Lacheau.
(danubeogradu.rs)