Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Sve u isto vreme
Novi filmovi u bioskopima: Sve u isto vreme
Novi filmovi u bioskopima: Sve u isto vreme

Novi filmovi u bioskopima: Sve u isto vreme

Magija koju je stvorio autorski duo Denijels (Danijel Kvan i Danijel Šajnert), film „Sve u isto vreme“, jedan je od najgledanijih u Americi ovog proleća.

Akciona komedija prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 21. aprila 2022.

Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Rediteljski duo Danijels prvo je postao poznat praveći muzičke spotove, pre nego što su napravili verovatno najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada. Film „Sve u svoje vreme“ mediji su opisali kao „neodoljivo, emotivno, zapanjujuće haotično, istovremeno smešno iskustvo. Pravi metaakcioni san u kom Mišel Jeo ima glavu ulogu – kakvu zaslužuje“ (Los Anđeles Tajms).

Mišel Jeo koja igra više ličnosti glavne junakinje Evelin je o šansi da dobije ovakav scenario i učestvuje u filmu poput ovog rekla:

„Mislim da sam dosta dugo čekala ovakav scenario koji ima priču o ženi mojih godina, Azijatkinji, imigrantkinji. Imate običnu ženu koja se pretvara u superheroja. Danijels su dali da se čuje glas toliko žena, toliko marginalaca, da je ovo uloga za poželeti“.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Everything Everywhere All at Once / Sve u isto vreme. Početak prikazivanja: 21. april 2022. Dužina trajanja: 140 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: NF, akcija, avantura, komedija. Uloge: Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong. Reditelji: Dan Kwan i Daniel Scheinert aka Daniels.
(danubeogradu.rs)