Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Zvanična konkurencija
Novi filmovi u bioskopima: Zvanična konkurencija
Novi filmovi u bioskopima: Zvanična konkurencija

Novi filmovi u bioskopima: Zvanična konkurencija

Posle premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u od četvrtka, 7. aprila 2022, u bioskope stiže komedija „Zvanična konkurencija“.

U ovoj britkoj komediji priznatih reditelja Gastona Duprata i Marijana Kona o pokušaju da se snimi najveći film u istoriji, udružuju se Penelope Kruz, Antonio Banderas i Oskar Martinez.

Kada preduzetnik milijarder impulsivno odluči da napravi kultni film, on zahteva najbolje. Poznata rediteljka Lola Kuevas angažovana je da vodi ovaj ambiciozni poduhvat.

Tim koji čine samo najveće zvezde upotpunjuju dva glumca ogromnog talenta, ali još većih ega: holivudski srcelomac Feliks Rivero i radikalni pozorišni glumac Ivan Tores. Obojica su legende, ali ne baš najbolji prijatelji.

Kroz niz sve ekscentričnijih iskušenja koje postavlja Lola, Feliks i Ivan moraju da se suoče ne samo jedan sa drugim, već i sa sopstvenim nasleđem. Ko će ostati kada kamere konačno počnu da snimaju?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Competencia Oficial / Zvanična konkurencija. Početak prikazivanja: 7. april 2022. Dužina trajanja: 114 minuta. Države i godina proizvodnje: Argentina, Španija / 2021. Žanr: komedija. Uloge: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez, José Luis Gómez, Nagore Aranburu. Reditelji: Mariano Cohn, Gastón Duprat.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.