Naslovna » Izlasci » Izložbe » Dobre navike – šetnja kroz savremenu umetnost Beograda, 14. maj 2022.
Dobre navike - šetnja kroz savremenu umetnost Beograda (foto: Jelena Mijić)
Dobre navike - šetnja kroz savremenu umetnost Beograda (foto: Jelena Mijić)

Dobre navike – šetnja kroz savremenu umetnost Beograda, 14. maj 2022.

Majsko izdanje šetnji kroz savremenu umetnost Beograda pod nazivom „Dobre navike“ biće organizovane u subotu, 14. maja 2022. od 11.00 do 14.00.

Galerija Remont organizuje „Dobre navike“, pa šetnja i počinje u Maršala Birjuzova 7, gde će zainteresovani biti upućeni u radove slovenačkog fotografa i umetnika Jake Babnika.

U Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“ (Kalemegdan) obilazi se retrospektivna izložba istočnonemačke fotografkinje Sibile Bergman, a u galeriji Artget (Knez Mihailova 6) kustoskinja grupne međunarodne foto izložbe će predstaviti tematski koncept „siromašnih slika“.

Upoznajte se sa predloženim programom i obiđite izložbe, jer je projekat „Dobre navike“ posvećen svim ljubiteljima savremene umetnosti ali i drugim zainteresovanima koji imaju potrebu i želju da poboljšaju svoj kvalitet života i da se na kreativan način upoznaju sa savremenim kretanjima u vizuelnoj umetnosti.

Želja organizatora je da na ovaj način građanima, na stručan i jednostavan način približi savremenu umetničku praksu.

Zbog bolje organizacije prijavite svoje prisustvo na mail remont@remont.net do petka 13. maja do 18.00. (danubeogradu.rs)