Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarni bazar u OŠ „Veljko Dugošević“ (4. jun 2022)
Humanitarni bazar u OŠ "Veljko Dugošević" (4. jun 2022)
Humanitarni bazar u OŠ "Veljko Dugošević" (4. jun 2022)

Humanitarni bazar u OŠ „Veljko Dugošević“ (4. jun 2022)

U dvorištu OŠ „Veljko Dugošević“, u subotu, 4. juna 2022. od 10.00 do 13.00, biće održan humanitarni bazar „Zajedno smo bolji, zajedno smo jači“.

Učenici, roditelji i zaposleni škole organizovaće u Milana Rakića 41 osmu po redu prolećnu manifestaciju, koja se tradicionalno održava početkom juna. Pokrenuta je u okviru projekta „I roditelji se pitaju“.

Iz godine u godinu prolećni humanitarni bazar je, uz podršku nastavnika i učenika, sve sadržajniji i kreativniji. U veseloj atmosferi, organizuju se sportske aktivnosti, prodajna izložba učeničkih radova i zanimljiv program sa poznatim gostima. Za prethodnih sedam godina prikupljena su značajna finansijska sredstva koja su donirana za potrebe dece iz Prihvatilišta, Svratišta, kao i za učenike zvezdarskih škola.

Ove godine, program će voditi Vladan Zec – Zeka, profesor fizičkog vaspitanja, glumac i animator. Specijalni gosti biće Jasminka Petrović, uz čija književna dela odrastaju mladi, a i odrasli ih čitaju sa posebnim zadovoljstvom, Petar Strugar, glumac i voditelj koji je ulogom u filmu „Montevideo, Bog te video“ osvojio srca publike, i poznati DJ IKE koji će biti zadužen za muzički program.

I ovogodišnji prolećni bazar je humanitarnog karaktera.

Sredstva se ove godine prikupljaju za pomoć deci iz OŠ „Veljko Dugošević“, učenicima kojima je zbog bolesti ili teške porodične situacije pomoć preko potrebna. Pozvani su građani Zvezdare da provedu prepodne u dvorištu OŠ „Veljko Dugošević“ i da zajedno sa decom razvijaju i neguju vrednosti međusobne brige i podrške. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.