Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Bez signala
Novi filmovi u bioskopima: Bez signala
Novi filmovi u bioskopima: Bez signala

Novi filmovi u bioskopima: Bez signala

Romantična komedija „Bez signala“, sa Evom Longorijom u glavnoj ulozi, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 12. maja 2022.

Mislite li da je rustikalni odmor bez mobilne usluge, interneta ili društvenih medija romantičan način da popravite svoj brak i seksualni život? Razmislite ponovo.

Upoznajte Dena i Dženin Deverson. Jedina varnica u njihovoj spavaćoj sobi je iz zidne utičnice. Najbolji prijatelj njihove ćerke je njen iPad.

Den više neće izdržati i planira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez dece, bez telefona, bez društvenih medija, samo čist vazduh i puno romantike. Ali, ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofalno sa nezemaljskim susretima, jakim jestivim namirnicama, mrzovoljnim meštanima i dosadnim jednookim psom.

Bez GPS-a koji bi ih vodio ili društvenih medija koji bi sprečili njihovu dosadu, Den i Dženin su primorani da se ponovo povežu jedno sa drugim. Može li „digitalna detoksikacija“ zaista da spasi njihov brak i razum?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Unplugging. Početak prikazivanja: 12. maj 2022. Dužina trajanja: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: romantični/ljubavni, komedija. Uloge: Eva Longoria, Matt Walsh, Lea Thompson, Keith David. Rediteljka: Debra Neil-Fisher.
(danubeogradu.rs)