Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Potera
Novi filmovi u bioskopima: Potera
Novi filmovi u bioskopima: Potera

Novi filmovi u bioskopima: Potera

Od 19. maja 2022. u bioskopima, film „Potera“ pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovek može da povuče kako bi spasao voljene.

U ovom jedinstvenom trileru, Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja.

Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, pre nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umešan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Last Seen Alive / Potera. Početak prikazivanja: 19. maj 2022. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: triler. Uloge: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, Ethan Embry, Michael Irby, Cindy Hogan, Bruce Altman. Reditelj: Brian Goodman.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.