Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Potpaljivačica
Novi filmovi u bioskopima: Potpaljivačica
Novi filmovi u bioskopima: Potpaljivačica

Novi filmovi u bioskopima: Potpaljivačica

Psihološki triler zasnovan na istoimenom remek-delu Stivena Kinga, „Potpaljivačica“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 12. maja 2022.

Pogledajte na velikom platnu ovaj uznemirujući triler i proživite poznatu priču fantastičnog Stivena Kinga na sasvim novi način!

U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Više od deset godina, roditelji Endi i Viki su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.

Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali, pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Firestarter / Potpaljivačica. Početak prikazivanja: 12. maj 2022. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: horor. Uloge: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley. Reditelj: Keith Thomas.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.