Naslovna » Izlasci » Shopping » Zdrav san za još zdraviji dan
Zdrav san: Quanomed pametni jastuci i dušeci
Zdrav san: Quanomed pametni jastuci i dušeci

Zdrav san za još zdraviji dan

Naučno je dokazano da je kvalitetan san jedan od esencijalnih elemenata zdravog života, koji predstavlja preduslov za dugovečnost.

Nekvalitetan san i nedostatak istog stvaraju probleme, kao što su hroničan umor, glavobolje, manjak koncentracije, neuravnotežen rad hormona, kardiovaskularna oboljenja, fizički i mentalni poremećaji…

U cilju unapređenja kvaliteta sna, preduslova za zdravlje, raspoloženje i produktivnost, kompanija Zepter International vam predstavlja svoje inovativne proizvode.

Quanomed pametni jastuci i dušeci

Spavajte kao beba na Quanomed pametnim jastucima i dušecima, izrađenim od 100% prirodnog, antialergijskog i biorazgradivog lateksa, oplemenjenog kombinacijom srebrnih vlakana i kašmira.

Njihov Therapy Air Flow sistem pruža idealnu termoregulaciju i nesmetan protok vazduha, dok Body Recuperation Support omogućava postavljanje vašeg tela u optimalan položaj tokom sna.

Štaviše, Antibact, Antistat, HyperOxy i BIOM tehnologije:

  • obezbeđuju kompletan oporavak od svakodnevnog stresa;
  • smanjuju bolove;
  • podižu nivo energije;
  • štite imunološki sistem;
  • unapređuju cirkulaciju;
  • podstiču regeneraciju ćelija;
  • povišavaju nivo kiseonika u telu!

Calm Night – za kvalitetan san

Zdrav san: Calm Night

Naspavajte se kvalitetno uz Calm Night, bezglutenski i bezlaktozni prirodni suplement premium kvaliteta, koji, zahvaljujući valerijani, jednoj od najdelotvornijih biljaka za unapređenje kvaliteta sna, omogućava dug i čvrst san, bez nuspojava, kao što su mamurluk, glavobolja, bol u mišićima, suva usta, zatvor, dekoncentracija, vrtoglavica, zavisnost i druge.

Ne zaboravite, dug i čvrst san je preduslov za bolji i duži život!

SPAVAJTE ZDRAVO UZ ZEPTER!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.