Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elemental prvi put u MTS dvorani
Elemental (foto: Kristijan Smok)
Elemental (foto: Kristijan Smok)

Elemental prvi put u MTS dvorani

Posle vrelog leta, „vatrena muzička stihija“ se nastavlja, a deo koncertnog opusa pubike MTS dvorane biće i regionalno popularan sastav Elemental.

Oni će 22. oktobra 2022. nastupiti u kultnoj dvorani. Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih koncertnih sastava, koji na muzičkoj sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu prvi put, a ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

Ulaznice mogu da se kupe na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs.

Nakon osam studijskih albuma, koliko ih ima u vlasništvu ovog benda, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa svojim dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan žanr.

U šarenolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova, što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ove grupe su „britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala“.

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu. „Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe“.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Njihovim nastupima se okoreli fanovi uvek raduju. Sa drustvom sam znala da i putujem okolo kako bih cula neki nastup