Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncerti na Zidiću: 3 A.M.
Koncerti na Zidiću: 3 A.M. (foto: Marija Stanošević)
Koncerti na Zidiću: 3 A.M. (foto: Marija Stanošević)

Koncerti na Zidiću: 3 A.M.

U prvom terminu desete sezone ciklusa Koncerti na Zidiću, u petak, 24. juna 2022. od 20.00, publici će se premijerno predstaviti bend 3 A.M.

Na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda, nastupiće muzička grupa ljudi čije se iskustvo proteže do početka devedesetih godina prošlog veka. Vinovnici su brojnih previranja i smena generacija, stilova koji su se nazivali hard korom, ali su ostali dosledni glavnim odlikama ovog pravca: beskompromisno rokanje i sirova poezija zaodenuta asfaltom.

Članovi Mrki (bubanj), Janko (bas gitara), Aref (gitara) i Zero (vokal), svirali su u raznim bendovima. U ovoj postavi počeli su sa radom pre godinu dana i za sada snimili EP „Time For An Awakening“ sa četiri pesme (april 2022). Široj publici predstavili su se singlom „Me, Enemy“.

Bend 3 A.M. će se beogradskoj publici predstaviti premijerno u okviru koncertnog serijala na Zidiću Doma omladine Beograda, polusatnim setom u okviru kojeg će izvesti muziku koju vole, žive i stvaraju čitavog života.

Iako svi članovi benda imaju po preko četiri decenije životnog iskustva, muzikom se bave isključivo iz ljubavi i za njih ona je beskompromisna. Smatraju da svako ljudsko biće nosi u sebi muziku i da je može iskreno reprodukovati ili ispustiti samo u trenucima sreće i patnje. (danubeogradu.rs)