Naslovna » Izlasci » Festivali » Leto na Zvezdari 2022: Blink festival
Blink festival 2022
Blink festival 2022

Leto na Zvezdari 2022: Blink festival

Pod pokroviteljstvom GO Zvezdara, tokom predstojećeg vikenda, 25. i 26. juna 2022, biće održan prvi Blink festival u dvorištu bivše fabrike „Kluz“.

Pored muzičkog programa na dve festivalske bine, na prvom Blink festivalu u Beogradu posetioce očekuje bogat prateći program i zanimljivi izlagači.

Uz nastupe hedlajnera za ove dve večeri, Ružno pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u prostor nekadašnje fabrike „Kluz“ programu na glavnoj bini pridružiće se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa, kao i hrvatski pank duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program.

Crtač stripova Dino Brničanin, poznat kao Art.xv, na licu mesta radiće stripove i karikature posetiocima, a one će već u toku festivala biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala.

Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs.

Festivalske kapije se otvaraju od 17.00, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara „New Artist Showcase“ na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača.

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođača na Karma stejdžu pod sloganom „Let’s Party“, pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz „PopZone“ i „Vikendcelunoć“ tematski kolektiv.

U subotu, glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, a tu je i „Kultura“ iz Novog Sada.

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i onlajn.

Blink festival – program

Blink festival 2022 - program

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.